Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/nutrapre/ivel2003.com/public_html/includes/recordset.php on line 36
Ivel 2003

Бизнес Център


За Проекта:
І. Бизнес център „ИВЕЛ” - подземен паркинг на две нива, магазини, офиси Основното предназначение на сградата е Офисен център с РЗП 4850 кв.м. Същата влиза в категорията на високите сгради с разпределение по нива както следва:

1.Подземен паркинг на две нива с 25 паркоместа с подход от към ул.”Клокотница”. Връзката между нивата е осъществена чрез автомобилен хидравличен асансьор тип закрита платформа.РЗП на паркинга 800 кв.м.

2.Партер.Централният вход към Бизнес центъра е от към ул.”Клокотница” с обособено фоайе, охрана, асансьори-пътнически с панорамен изглед и товарен, санитарен възел за инвалиди. На същото ниво има 6/шест/магазина тип бутик, кафе и заведение за бързо хранене с външен подход. РЗП 350 кв.м.

3.Офиси - 8/осем/ етажа или 25 броя офиси клас А – РЗП 3700 кв.м. Плочата е безгредова и това дава възможност за обединяване на пространства.

4.На деветия етаж - панoрамен офис-РЗП 200 кв.м..

ІІ. Срок на завършване: юни 2009г.

За сградата има издадено Разрешение за ползване.

ІІІ. Вид на строителството: Сградата се изпълнява по монолитен начин, съответно двоен под, окачен таван и съобразена светла височина 3.2 м. за магазините и 2.7м. за офисите.Във фасадата се търси представителен облик на сградата с използване на алуминий, алполик и стъкло.

ІV. Степен на завършеност:

1. Общи части напълно завършени-луксозни (гранит).

2. Офиси и магазини напълно завършени (дава се възможност да са по проект на наемателите)

Под – двоен с гранитогрес, стени - латекс, окачени тавани, ОВ система-хоризонтална разводка с немски отоплителни тела Кериер, балкони-гранитогрес- първо качество (внос) напълно завършени по проект.

V. Сградата е предвидена да се отдава под наем:

Свободни площи за дългосрочно отдаване под наем към 01.06.2011 г

1.1.. Паркоместа -8броя

1.2. Офиси:

Офис № 16 - 233 кв.м

Офис № 18 - 233 кв.м.

Офис № 19 - 204 кв.м.

Офис № 20 - 229 кв.м.

Офис №25 - 203 кв.м

Цена паркоместо - 70 евро / месец.

Такса обслужване и подръжка  1 евро/кв.м.

1.5. Панарамен офис на деветия етаж – 390 м кв

Площите се отдават „open- spaсe” като по желение на клиента и по негов проект се оформя вътрешното пространство и окабеляването.

1.6. Минимален срок на отдаване – 1 години.

6. Охрана:
Денонощна – ( портиер)

7. Централизирано сградно управление (BMS) : В сградата се изгражда ВМS (bilding menigman systems)

*) компютърна мрежа – категория 6 (изпълнява се по проект на наемателя).

*)телефонната инсталация от два независими доставчика, и инсталацията за телевизионна услуга..

*)оптични връзки, със станционен кабел.

*) Охранителна система с контрол на достъп и видео наблюдение – обхваща всички етажи, вкл. подземните гаражи и видеонаблюдение за външния периметър на сградата

*) инсталация за контрол и управление – инсталацията се базира на Европейската Инсталационна Магистрала (KNX-EIB). Инсталацията е предназначена за управление на осветлението, климатизацията, вентилацията, дистанционното отчитане на потреблението на електрически ток, вода, топлинна енергия, както и за пожароизвестителна система.

*)инсталация за пропускна система на входа на сградата, както и на всеки етаж;

*) Ел. захранване 1-ва категория (основно и резервно за цялата сграда - дизел агрегат)

*Цифрова (адресируема) противопожарна инсталация

* Климатична инсталация с охлаждане, отопление и контрол на влажността с индивидуално управление

с климатизация и подаване на пресен въздух.


8. Сградата е топлоизолирана с 5 см. екструдиран пенополистерол и 8 см минерална вата.

9. Информация за квартала:Сградата се намира в община Сердика, на три улици съответно на север бул.”Д.Николаев” и на юг ул.”Клокотница”, а в нея опира ул. Будапеща. Има изградена много добра инфраструктура - трамвай, тролей, автобусен превоз.Започва изграждането на втория метро лъч, спирката на който ще бъде на 100 м от сградата. На 2 мин. с кола от центъра. Недалеч от хотел “Принцес”, централна гара, централна автогара. Започва строителството на нова сграда с комплексно предназначение / търговско –развлекателна/ непосредственно до нашата сграда с РЗП от 30 000 м. кв. В квартала има много зелени площи.Предстои изграждането на пробива на бул Данаил Николаев, който ще свърже бул. Мария Луиза със Сточна гара и ще придаде на офиса допълнителна привлекателност. Само на пет минути от сградата, зад централна гара започва строежа на голям квартал от испанската фирма Риофика, което ще допринесе допълнително за подобряване на инфраструктората на района.

Бизнес Център "ИВЕЛ"
Адрес: ул.Клокотница№2А

Строително разрешение:

Разшешение за ползване

№684/ 23.09.2006г.

 №СТ-05-407/01.04.2010г.

Инвеститор: “Ивел 2003” АД
Проектант: Комфорт ЕООД
Строител: “Ивел 2003” АД
Телефон:

/02/ 4284225 /02/ 9179860

0888 862 320, 0888 602 681